Deze statige villa uit 1968 werd gebouwd in samenwerking met architect Paul Robiette, bekend om het modernistische flatgebouw langs de Hubert Frère-Orbanlaan 169-176 (1960), de hoofdzetel van Securex (begin jaren 1960) en de Bollekensschool (1967) vlakbij de Watersportbaan.
 
Het pand in landelijke stijl en een bewoonbare oppervlakte van 329m2 heeft een zeer solide basis bestaande uit een betonnen constructie. Het landhuis met dubbele garage ligt op een goedgelegen stuk grond van 6.655m2 omgeven door een zuidgerichte en aangelegde tuin met volwassen bomen.

De woning met oprijlaan en parkeermogelijkheden beschikt over een praktische indeling bestaande uit, grote aan elkaar verbonden ruimtes, die zich verspreiden over slechts twee niveaus en uitkijken op groen.

Door zijn volume en inplanting is de eigendom de ideale opportuniteit voor wie op is naar ruimte en privacy. Bovendien kan men de villa nog verder opwaarderen en renoveren naar eigen smaak.

Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet, leefruimte met aanpalend een bureau en de eetplaats, keuken met aansluitende wasplaats en toegang tot een dubbele garage, slaapkamer met dressing, badkamer.

Eerste verdieping: overloop, toilet, slaapkamer met douchekamer, twee aparte slaapkamers met gedeelde douchekamer, ruime speelkamer/hobbyruimte en zolderruimte boven de garage. (ruime kelder voorzien, elektriciteit niet conform)

Kortom, een exclusief aanbod op een unieke ligging!

Algemene staatLicht op te frissen
Grondoppervlakte6655 m²
Bruto vloer­oppervlakte329 m²
TuinJa
Bouwjaar1968
Aantal slaapkamers5
Kadastraal inkomen1573
EPC waarde547 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met landelijk karakter
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee