Hoogwaardig afgewerkte 19e eeuwse herenwoning met 5 slaapkamers, 3 badkamers een aangename stadstuin op een gegeerde locatie – Centrum Gent.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be

Gelegen nabij het Zuidpark, de belangrijkste invalswegen en op wandelafstand van het historische stadscentrum vinden we deze bijzonder ruime (296 m2 BVO) en hoogwaardig afgewerkte herenwoning.

De woning onderging in 2012 een totaalrenovatie waarbij het belangrijk was om het authentieke karakter te behouden en waarbij “ruimtelijkheid”, “lichtinval” en “een kwalitatieve afwerking” centraal staan.

Een absolute troef, naast de gegeerde ligging, de aangename tuin in combinatie met een instapklaar geheel, is de bijzondere ruimtelijkheid van het pand met maar liefst 5 slaapkamers en 3 badkamers.

Indeling:

Gelijkvloers: Royale inkomhal, traphal met toegang tot kelder, keuken, eetplaats, leefruimte, stadstuin.

Eerste verdiep: Overloop, eerste kamer aan de voorzijde (bureau), tweede kamer aan de achterzijde met aanpalend een extra kamer (dressing) en badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad en toilet.

Tweede verdiep: Overloop, twee volwaardige slaapkamers, extra kamer met trap naar volgend verdiep en badkamer voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.

Derde verdiep: bijzonder ruime, multifunctionele ruimte (kamer) met slaapmezzanine, bergzolder en derde badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Extra praktisch is het feit dat de woning volledig onderkelderd is.
 
Samenvattend, deze woning is een unieke “combinatie van authenticiteit en hedendaags comfort”.
Een uitzonderlijke opportuniteit voor wie op zoek is naar een bijzonder spatieuze herenwoning op een rustige locatie nabij het historisch stadscentrum.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte170 m²
Bruto vloer­oppervlakte296 m²
TuinJa
Bouwjaar1865
Aantal slaapkamers5
EPC waarde198 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreB
P scoreB
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee