(Bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be / bijkomende informatie via Edouard 0472 933 613)

Gerenoveerde interbellumwoning met karaktervolle gevel in een rustige, residentiële straat op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters.

De burgerwoning werd recentelijk gerenoveerd (2020) met aandacht voor isolatie en esthetiek dit vertaalt zich in een lage EPC score van 193. De vele raampartijen zorgen voor een lichtrijke beleving doorheen de volledige woning. De woning beschikt over twee buitenruimtes. Een praktische voortuin met mogelijkheden en een compacte maar zuidgerichte buitenruimte aan de achterzijde.

De prachtige gevel met typisch art-deco lijnenspel spreekt tot de verbeelding. Via de voordeur krijgen we toegang tot de inkomhal die plaats biedt aan de traphal en toegang geeft tot de woonkamer. De leefruimte en de eetplaats vormen samen één geheel en zijn achteraan gekoppeld aan de keuken. Zowel vanuit de eetplaats als de keuken heeft men toegang tot de achterliggende buitenruimte.

Via de trap komen we op de eerste verdieping. Hier vinden we twee ruime slaapkamers en de grote badkamer met dubbel wastafel en bad. Op de tweede verdieping vinden we eveneens twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer voorzien van douche. De woning is in verhuur ook geschikt voor cohousers waardoor men ook kan rekenen op een mooie huuropbrengst.De woning is in verhuur ook geschikt voor cohousers waardoor men ook kan rekenen op een mooie huuropbrengst.

Een opportuniteit door zijn waardevaste ligging, praktische indeling en esthetiek. 

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte180 m²
TuinJa
Bouwjaar1934
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen446
EPC waarde193 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee