Gent centrum. Ruime (265 m2 bvo) en karaktervolle duplex loft in een voormalige verffabriek met 3 volwaardige slaapkamers, bureauruimte, garage en terras.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Dit is het soort loft die het woord ‘loft’ waardig is. Industriële elementen die behouden bleven, open en lichtrijk geheel, polyvalente ruimtelijkheid, …

Deze loft behoudt de perfecte balans tussen het behoud van het originele verleden en hedendaags comfort.

De loft is gelegen in de Lange Boomgaardstraat nabij de Reep, het Zuid, de Kouter… en bevindt zich in een pand met slechts 2 entiteiten (geen syndicus).

Via de gemeenschappelijk inkomhal komen we op het gelijkvloers in de privatieve hal van de duplex. Op deze verdieping vinden we drie volwaardige, ruime slaapkamers. De ‘master’ slaapkamer is voorzien van een afzonderlijke dressing en ensuite badkamer met een unieke doucheruimte met originele wastafel. Als extra hebben we op dit verdiep nog een praktische nachthal met plaats voor wasmachine en afzonderlijk gastentoilet.

Twee afzonderlijke trappen brengen ons naar de eerste verdieping waar we een grote, open ruimte met authentieke plankenvloeren, gietijzeren kolommen… vinden en waar een groot dakraam die zorgt voor een uiterst lichtrijk geheel.
Deze ruimte geeft plaats aan een karaktervolle, hoogwaardig uitgeruste open keuken, een eetplaats, leefruimte… Achterliggend vinden we nog een polyvalente ruimte die kan afgesloten worden door een polycarbonaten schuifdeur. Aanpalend aan deze ruimte vinden we een tweede badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Op dit verdiep vinden we nog een aangename buitenruimte.

Als extra is de loft nog voorzien van een praktische bergzolder, aangenaam terras en garage.

Dit is een absolute buitenkans voor wie op zoek is naar een atypisch pand met gevoel voor esthetiek, oppervlakte, parkeermogelijkheid, een goed EPC en dit alles in het stadscentrum.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte285 m²
Bruto vloer­oppervlakte265 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen1061
EPC waarde134 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreD
P scoreD
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee