Mail info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Gent centrum: Ruim design appartement (3 slpkmrs) met zicht op park! Opportuniteit!

Het appartement bevindt zich in residentie ‘Ensor’, gelegen aan de Fr. Rooseveltlaan op wandelafstand van het stadscentrum, het Zuidpark, het Muinkpark… Tevens zorgt de ligging voor een zeer goede bereikbaarheid dankzij de vlotte verbinding met de E40, E17 en verschillende andere invalswegen.

Dit ruim en hoogwaardig afgewerkt appartement werd in 2016 compleet gerenoveerd naar de hand van dc-dc architecten.

Het appartement biedt een prachtig zicht op het Zuidpark dankzij de raampartijen over de volledige breedte van het appartement.

We betreden het appartement via een ruime inkomhal met mortexvloer, die zich doorheen het appartement doortrekt, en unieke stalen binnendeuren. De hal leidt ons naar de voorzijde van het appartement waar we een lichtrijke, ruime open keuken met leefruimte vinden. Deze architecturale keuken werd afgewerkt met alle nodige comfort en luxe materialen zoals marmeren werkbladen, vola kraanwerk… In de leefruimte bleef de originele visgraat parket behouden.

Aan de achterzijde van het appartement vinden we drie slaapkamers.
De eerste slaapkamer is voorzien van ingebouwde kasten op maat en heeft toegang tot het terras aan de achterzijde van het gebouw. De tweede slaapkamer bevindt zich in het midden en kan zowel dienst doen als slaapkamer, dressing, bureauruimte… De derde slaapkamer is ook voorzien van ingebouwde kasten op maat en heeft een rechtstreekse toegang tot de badkamer.
De drie kamers zijn onderling verbonden met schuifdeuren die het mogelijk maken te spelen met het multifunctionele karakter van de kamers.

Deze kwalitatieve badkamer met ligbad, inloopdouche (tadelakt) en wastafel werd compleet afgewerkt in mortex en met subtiele marmeren accenten die refereren naar de marmer in de keuken.

Het appartement is nog voorzien van een gastentoilet, een privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Samengevat: een unieke opportuniteit voor wie op zoek is naar een  architecturaal hoogwaardig afgewerkt 3slpk-appartement op een zeer goede locatie!

Maandelijkse kosten: 150/maand
Beschikbaar: 01/02/2022
 

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte135 m²
Bruto vloer­oppervlakte135 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen1274
EPC waarde129 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee