Gegeerde locatie! Lichtrijk en karaktervol appartement gelegen in een zijstraat van de muinkkaai met zicht op het water.

Voor meer informatie of bezoekaanvragen mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Rustig wonen op wandelafstand van het bruisende stadscentrum. Dit lichtrijk en hoogwaardig afgewerkt appartement voorzien van alle hedendaags comfort, is gelegen in een zijsstraat van de muinkkaai, nabij het Zuidpark, en heeft zijdelings zicht op het water en de ‘Vooruit’.

Dit appartement is gelegen op de vijfde verdieping in residentie ‘Bahia’. We komen binnen via een  ruime inkomhal, voorzien van ingemaakte vestiaire-kasten. De hal leidt ons rechtstreeks naar de voorzijde van het appartement waar we een lichtrijke eet- en leefruimte met aansluitend een architecturale, kwalitatieve open keuken vinden. Aansluitend aan de keuken hebben we het eerste terras aan de voorzijde.

Aan de andere zijde van de hal vinden we de slaapkamer voorzien van op maat gemaakte dressingkasten. De slaapkamer geeft uit op het tweede terras aan de achterzijde van het gebouw.

Verder is het appartement nog voorzien van een compleet vernieuwde badkamer met ruime inloopdouche en op maat gemaakt wastafelmeubel en ingewerkte kast met plaats voor wasmachine en droogkast.

Als extra troef is het appartement voorzien een berging in de kelder EN de mogelijkheid tot het huren van een staanplaats.

Met andere woorden, een ideale investering voor zowel studerende kinderen, young professionals als mensen die op zoek zijn naar een appartement voor eigen bewoning.

Maandelijkse kosten: 115 €/maand (excl. verwarming + water)
Beschikbaarheid: 01/10/2023

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte75 m²
Bruto vloer­oppervlakte70 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers1
Kadastraal inkomen956
EPC waarde218 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreB
P scoreB
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee