Exclusief – Architecturale en lichtrijke duplex penthouse met 3 slaapkamers en verschillende terrassen op toplocatie!

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Deze uitzonderlijke penthouse springt in het oog inzake architectuur, materialisatie, 150 m2 bewoonbaar oppervlak en 3 terrassen, waarvan één uniek dakterras met een bijzonder verzicht over de stad.

Zowel de vormgeving van het exterieur als het interieur werd voorzien door MiASS Architectuur. Er werd gekozen voor een strak lijnenspel, doordachte lichten en zichten gecombineerd met een hoogwaardige materialisatie, die samen een perfecte symbiose vormen.

Het penthouse is gunstig gelegen in het centrum van Gent tussen de Keizer Karelstraat en het Sint-Annaplein. Enkele troeven zijn o.a. 3 slaapkamers voorzien van maatwerk, 2 badkamers, sauna…

Deze uitzonderlijke penthouse beslaat de derde en vierde verdieping van een kleinschalig architecturaal nieuwbouwproject en is toegankelijk met de lift op beide verdiepen.

Op de vierde verdieping betreden we het penthouse en komen we terecht in een open en lichtrijke leefruimte met hoogwaardig afgewerkte open keuken (fineer, mortex werkblad…). Dit verdiep geniet een bijzonder doorzon-effect dankzij de grote schuiframen aan beide zijden die elk op zich toegang geven tot een terras aan zowel de voor- als de achterzijde. Wanneer de schuiframen worden opengezet geniet men van een prachtig binnen-buiten gevoel o.a. doordat het vloerniveau gelijk loopt zowel interieur als exterieur.

Een inwendige trap leidt ons naar een exceptioneel dakterras met bijzonder verzicht over de stad.

Een verdieping lager, op de derde verdieping, vinden we 3 slaapkamers, elk voorzien van de nodige kasten op maat en waarvan de ‘master’ voorzien werd van een volwaardige dressing en toegang heeft tot een afzonderlijk toilet en ensuite badkamer afgewerkt in mortex met ligbad en wastafel.
De hal geeft nog toegang tot het gastentoilet, een tweede douchekamer, en praktische technische/wasberging en als extra nog een sauna.

Er is niet enkel nagedacht over de architectuur en het estetische / praktische karakter maar ook op vlak van energie. Deze penthouse wordt niet meer verwarmd op gas maar is voorzien van een warmtepomp.

Kortom, dit is een opportuniteit voor wie op zoek is naar unieke penthouse op een toplocatie in het stadscentrum.

Verkoop onder registratierechten.
Mogelijkheid tot aankopen van een privatieve staanplaats in de garage aan 60.000 €.

 

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte200 m²
Bruto vloer­oppervlakte150 m²
TuinNeen
Bouwjaar2022
Aantal slaapkamers3
EPC waarde74 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee