Wonen op 50m van het van het Sint-Baafsplein met ruim terras en parkeermogelijkheden. Achter de imposante gevel met traditionele barokarchitectuur vinden we deze exclusieve appartementen. 

Dit luxe appartement onderscheidt zich door zijn topligging, hoogwaardige afwerking en stijl en zijn grote terrassen in de binnenzone! Het appartementen is voorzien van exceptioneel maatwerk, kwalitatieve materialen en een bijzondere esthetiek. Een combinatie van vakmanschap en tijdloos design met onder andere maatschrijnwerk en V-Zug keukentoestellen.

Het appartement is bereikbaar via een zijstraat van de Mageleinstraat en beschikt over een privatieve entree, die toegang biedt aan slechts drie appartementen in combinatie met gemakkelijke parkeermogelijkheden voor wagen, fietsen, etc.

De woonst beslaat de volledige tweede verdieping en beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van 149m2 en een terras van 25mmet zicht op de torens. We betreden het appartement via de inkomhal. Centraal vinden we een op maat gemaakte vestiaire en een gastentoilet. Rechts hiervan vinden we een open en lichtrijk volume die plaats geeft aan een bureauruimte, een leefruimte en een indrukwekkende open keuken met maatwerk meubilair. 

Aan de andere zijde vinden we een stijlvolle badkamer met ingebouwd kraanwerk, regendouche en dubbele wastafel. Het appartement beschikt ook over een zeer ruime bergplaats/wasplaats. Aan de achterzijde vinden we nog twee slaapkamers waarvan één voorzien is van een eigen dressingruimte. Ook hier vinden we terug hetzelfde maatwerk. Het appartement beschikt ook nog over een grote privatieve kelderberging. (Mogelijkheid tot bijkopen van staanplaatsen)

Samengevat, de opportuniteit voor wie op zoek is naar een centraal gelegen en stijlvolle uitvalsbasis met privatief karakter. Het ideale rustpunt in het centrum van de stad. 

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte149 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde191 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestNiet-destructieve asbestinventaris
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee