Wonen op 50m van het van het Sint-Baafsplein met ruim terras en parkeermogelijkheden. Achter de imposante gevel met traditionele barokarchitectuur vinden we deze exclusieve appartementen. 

Dit luxe appartement onderscheidt zich door zijn topligging, hoogwaardige afwerking en unieke stijl. Het appartement is voorzien van exceptioneel maatwerk, kwalitatieve materialen en een bijzondere esthetiek. Een combinatie van vakmanschap en tijdloos design met onder andere maatschrijnwerk uitgevoerd in Lariks en V-Zug keukentoestellen.

Het appartement is bereikbaar via een zijstraat van de Mageleinstraat en beschikt over een privatieve entree, die toegang biedt aan slechts drie appartementen, in combinatie met gemakkelijke parkeermogelijkheden voor wagen, fietsen, etc.

Via de lift bereiken we de derde verdieping. De woonst beslaat de volledige derde verdieping en beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van 100m2 en een terras van 10mmet zicht op de torens. We betreden het appartement via de inkomhal. Aan de ene zijde vinden we een indrukwekkend open volume met hoge plafonds, grote raampartijen en een inpandig terras. Deze ruimte geeft plaats aan de open keuken, de eetplaats en de woonkamer. Vanop het terras heeft men een uniek zicht op de torens van Gent

Aan de andere zijde vinden we een stijlvolle badkamer met ingebouwd kraanwerk, regendouche en dubbele wastafel Aan de achterzijde vinden we nog twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met eigen dressingruimte. Ook hier vinden we terug hetzelfde maatwerk. Het appartement beschikt ook nog over een grote privatieve kelderberging. (Mogelijkheid tot bijkopen van staanplaatsen)

Samengevat, de ideale investering voor ouders van studerende kinderen, investeerders of personen op zoek naar een hoogwaardig afgewerkt 2-slpk appartement op topligging!

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte100 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde297 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestNiet-destructieve asbestinventaris
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee