Destelbergen – Villa met zwembad gelegen op een perfect georiënteerd terrein (2.067m2) in een groene omgeving. 

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be
 
Deze ruime villa (285 m2 BVO) situeert zich in de Kerkkouterrede nabij alle uitvalswegen en is omarmd door groen in een oase van rust en privacy.
 
Binnenkomen doe je via de inkomhal, voorzien van een handige vestiaire en gastentoilet. Zodra je de woonkamer betreedt, verwelkomt deze je met de warmte van de open haard. Naast de gezellige woonkamer vind je enerzijds een aparte tv-kamer, daarnaast heb je toegang tot de open, volledig ingerichte keuken met eetplaats. Iedere ruimte geniet van grote raampartijen, die zorgen voor een overvloed aan licht en een naadloze verbinding met de tuin. Hier komt binnenleven samen met de prachtige buitenomgeving.
De villa beschikt eveneens over een handige bureauruimte, een wasplaats en kelder waar de technieken samenkomen, waardoor het leven hier zowel functioneel als comfortabel is.
 
Op het eerste verdiep bevindt zich het slaapgedeelte met in totaal 4 slaapkamers. De hoofdslaapkamer beschikt over een eigen ensuite badkamer. De overige drie kamers zijn voorzien van een mezzanineverdieping en delen de tweede badkamer. De overloop met openhaard, biedt een sfeervol uitzicht op de uitgestrekte tuin met perfecte oriëntatie.
 
Het hoogtepunt van de buitenruimte is het verwarmde zwembad, waardoor je comfortabel kunt ontspannen te midden van de groene tuin.
 
Heel wat werken zijn reeds uitgevoerd om het comfort tot op het hoogste niveau te brengen. Zo is er domotica, vloerverwarming, airconditioning, een fastcharger en zonnepanelen met een gunstig epc als gevolg!
 
De villa beschikt over een ruime oprit voor meerdere wagens en een dubbele carport.
 
Samegevat, een praktische en stijlvolle opportuniteit voor wie op zoek is naar een aangename villa met alle moderne voorzieningen, privacy en rust op een toplocatie.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte2067 m²
Bruto vloer­oppervlakte285 m²
TuinJa
Bouwjaar2001
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen2148
EPC waarde99 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee