Dakappartement gelegen op de 8ste verdieping van een hoekgebouw grenzend aan het Citadelpark. Naast zijn gegeerde ligging, op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters beschikt dit appartement ook over een uniek uitzicht over het park en de Gentse binnenstad. 

Door zijn ligging op de bovenste verdieping heeft het appartement ook een sterk privatief gevoel. De vele raampartijen zorgen voor een lichtrijk geheel die bijdragen tot de bijzondere sfeer. Het dak is goed geïsoleerd en recentelijk werden de badkamer en de keuken gerenoveerd. Mits een eenvoudige ingreep is de EPC-score ook up-to-date.

Het appartement beschikt over een praktische en ruimtelijke indeling met vooraan de leef- en eetruimte gekoppeld aan de keuken. Centraal vinden we een grote inkomhal die achteraan toegang biedt aan de slaapkamers, de badkamer en het toilet.

Langs het grote schuifraam heeft men toegang tot het terras met unieke vergezichten over de Gentse binnenstad. De tweede kamer doet nu dienst als bureauruimte. Het appartement is verhuurd aan € 1.020/mnd en is hierdoor ook een interessante investering.

Kortom, een uniek dakappartement met parkzicht op een gegeerde ligging.

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte100 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde406 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee