Charmante, lichtrijke stadswoning met buitenruimte en atelierruimte op een boogscheut van het stadscentrum.

Bezoekaanvragen per mail info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Deze aangename, instapklare woning met gezellige buitenruimte is gelegen in een rustige straat op fietsafstand van het historisch stadscentrum, de Bourgoyen, Watersportbaan… en bevindt zich in de onmiddelijke nabijheid van openbaar vervoer, scholen en winkels.

De woning is verdeeld over 3 niveaus. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, open leefruimte en eetplaats met aanpalend een ruime open keuken met plaats voor een ruime eettafel. Aanpalend aan de keuken vinden we een praktische technische/wasplaats en gastentoilet. Via de keuken krijgen we toegang tot een aangename en zonrijke buitenruimte.

Een bijzondere troef van de woning is de praktische polyvalente ruimte achteraan in de tuin.

Op de eerste verdieping vinden een eerste ruime slaapkamer aan de voorzijde, die op heden dienst doet als ‘home office’. Aan de achterzijde vinden we de badkamer die voorzien is van een inloopdouche, wastafel en toilet.

De trap leidt ons naar de tweede verdieping waar we een tweede ruime slaapkamer vinden met aanpalend een dressingruimte.

Als extra is de woning nog voorzien van een droge kelder.

Kortom, een kwalitatieve woning in een aantrekkelijke prijsklasse! Een ideale uitvalsbasis voor wie wil wonen nabij het stadscentrum, een eerste woning voor young professionals of als investering voor studerende kinderen.
 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte100 m²
Bruto vloer­oppervlakte119 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen334
EPC waarde300 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee