Centrum Gent, Zuidpark – Stijlvol gerenoveerd appartement (bvo 180m2) met terras (ca. 16m2) gelegen in een standingvolle residentie. 

Naast de vlotte bereikbaarheid en de onmiddellijke nabijheid van het centrum beschikt dit appartement over een indrukwekkende breedte (13,44m) die zorgt voor een zekere grandeur, aantrekkelijke lichtinval en een weids zicht over het park. 

Een kwalitatieve renovatie (2023) met hoogwaardige materialen en behoud van authentieke elementen. Dit appartement spreekt aan door zijn bijzondere esthetiek en beschikbaar volume.

We betreden het appartement via de imposante inkomhal voorzien van gastentoilet en berging met aansluiting voor wasmachine. Aan de voorzijde vinden we de royale leef- en eetruimte en de open keuken dewelke samen één geheel vormen. De grote raampartijen, over de gehele breedte van het appartement, bieden een uniek uitzicht over het Zuidpark.

Achteraan bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers. De eerste slaapkamer wordt op vandaag als bureau gebruikt en geeft toegang tot het ruime terras achteraan. Via de nachthal bereiken we de tweede en derde slaapkamer die een douchekamer delen. De hoofdslaapkamer met ingemaakte kasten heeft een ensuite badkamer met dubbele wastafel, bad en toilet. Het terras is eveneens via deze hoofdslaapkamer te bereiken. 

Verder beschikt het appartement over airco, een privatieve kelder en is er de mogelijkheid tot het aankopen van een gelijkvloerse garagebox met automatische poort + extra plaats voor de poort (€ 55.000)

Kortom, een exclusief aanbod door zijn esthetiek, volume en topligging. 

Grondoppervlakte196 m²
Bruto vloer­oppervlakte180 m²
TuinNeen
Bouwjaar1970
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen1883
EPC waarde239 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee