Centrum Gent – Vlaanderenstraat. Instapklaar en lichtrijk appartement nabij het Zuid, met mogelijkheid tot het aankopen van een privatieve parkeerplaats en een vlotte bereikbaarheid.

Voor meer informatie: info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

In de Vlaanderenstraat, tussen winkels en en restaurants, vinden we dit ruim appartement op de tweede verdieping in een gebouw met een monolitische gevel voorzien van luiken met een totale bewoonbare oppervlakte van 86 m2 en in totaal 12m2 buitenruimte.

We betreden dit recent, architecturaal gebouwd appartementsgebouw waar de lift ons brengt naar de tweede verdieping. De inkomhal leidt ons naar de voorzijde van het appartement waar we een lichtrijke open ruimte vinden die plaats geeft aan de woonkamer, eetplaats en een goed uitgeruste en ruime open keuken vinden. De verschuifbare luiken aan de gevel zorgen voor een spel tussen licht en privacy.

Achter de keuken vinden we een praktische bijkeuken / berging met de mogelijkheid tot het plaatsen van wasmachine en droogkast.

Op de hal vinden een apart gastentoilet en de badkamer voorzien van ligbad/douche en dubbele wastafel.

Aan de achterzijde van het appartement vinden we 2 kamers, waarvan 1 grote slaapkamer en een tweede (kleinere) kamer die op heden dienst doet als dressing. Deze tweede ruimte kan omgevormd worden tot een bureauruimte, logeerkamer

Aansluitend aan deze kamers vinden we ook het terras.

Voor wie belang hecht aan wonen op een toplocatie is dit een buitenkans.
Kortom, ideaal voor zowel young professionals, studerende kinderen of voor wie op zoek is naar een interessante investering.

Maandelijkse kosten: 130 €/maand

Mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse staanplaats aan 55.000 €.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte98 m²
Bruto vloer­oppervlakte86 m²
TuinNeen
Bouwjaar2005
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen893
EPC waarde105 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee