Centrum Gent, toplocatie! Karaktervolle opbrengsteigendom met authentieke uitstraling bestaande uit 2 studentenkamers met conformiteitsattest.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be

Rustig, centraal gelegen tussen het Baudelopark en de Vrijdagsmarkt ligt het “Beluik Oranjeboom” in de directe nabijheid van alle belangrijke winkelstraten, hogescholen, universiteiten en het openbaar vervoer.

Geen stad in Vlaanderen is zo gekend voor haar beluiken als Gent. Het “Beluik Oranjeboom” is een magnifiek bouwkundig erfgoed, ontstaan in de 13de eeuw, gelegen in het historisch centrum van de stad Gent.

Dankzij de groepering van de woon-units rondom een steegje en de binnenkoer, heerst hier een sterk gevoel van gemeenschap en veiligheid. Toch kan men hier, midden in het stadscentrum, genieten van een unieke woonst met een privatief karakter dankzij de verborgenheid die beluiken met zich meedragen. 

Deze opbrengstwoning bestaat uit inkomhal, twee studentenkamers met kitchenette en bureau, een gemeenshappelijke badkamer, berging en toilet op het gelijkvloers.

Mits enkele kleine ingrepen en opfrissingen kan het rendement van deze opbrengstwoning verder geoptimaliseerd worden.

Kortom een opbrengstwoning met aantrekkelijke prijs en interessant rendement voor investeerders en een unieke, veilige woning voor ouders van studerende kinderen!

Elektriciteit niet conform.

Aandeel kosten opmeting en opmaak basisakte ten laste van de koper.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte80 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde305 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedJa
RenovatieplichtNee