Centrum Gent! Karaktervol beluik huisje met een authentieke uitstraling op een absolute toplocatie.

Rustig, centraal gelegen tussen het Baudelopark en de Vrijdagsmarkt ligt het “Beluik Oranjeboom” in de directe nabijheid van alle belangrijke winkelstraten, hogescholen, universiteiten en het openbaar vervoer.

Geen stad in Vlaanderen is zo gekend voor haar beluiken als Gent. Het “Beluik Oranjeboom” is een magnifiek bouwkundig erfgoed, ontstaan in de 13de eeuw, gelegen in het historisch centrum van de stad Gent.

Dankzij de groepering van de woon-units rondom een steegje en de binnenkoer, heerst hier een sterk gevoel van gemeenschap en veiligheid. Toch kan men hier, midden in het stadscentrum, genieten van een unieke woonst met een privatief karakter dankzij de verborgenheid die beluiken met zich meedragen. 

De indeling van het duplex appartement geniet van een praktische, compacte ruimtelijkheid.

Op de gelijkvloerse verdieping  vinden we een kook- en eethoek en een aparte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De traphal leidt ons naar de eerste verdieping die plaats geeft aan de woon- en slaapruimte met mezzanine.

Mits enkele ingrepen en opfrissingen kan deze woning worden omgetoverd tot een ideale uitvalsbasis met een goed rendement.

De prijsklasse, locatie en mogelijkheid tot het creëren van meerwaarde maken dit een unieke, veilige opportuniteit voor investeerders of ouders van studerende kinderen!
Aandeel kosten opmeting en opmaak basisakte ten laste van de koper.

*Foto’s zijn representatief maar behoren tot beluik huisje nr 33 met identieke indeling (zie plannen)

Algemene staatLicht op te frissen
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte40 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers1
EPC waarde489 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedJa
RenovatieplichtNee