Centrum Gent – Charmant 3slpk-appartement in een karaktervolle, gerenoveerde herenwoning op een toplocatie.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Dit 3-slpk appartement maakt deel uit van een stijlvol opgedeelde herenwoning in second-empirestijl met slechts een klein aantal entiteiten en is te vinden op een boogscheut van de Reep, Portus Ganda en het Centrum van Gent.

Het appartement, gelegen in de Keizer Karelstraat, beslaat de volledige eerste verdieping en geniet van het orignele alure van het herenhuis met o.a. prachtige plafondhoogtes, authentieke molures

We betreden het appartement langsheen een inkomhal die toegang geeft tot één open volume aan de achterzijde die plaats biedt aan een open keuken met eet- en leefruimte. De grote raampartijen en de hoge plafonds met originele moluren zorgen enerzijds voor een lichtrijk geheel en bevestigen het authentiek karakter van het gebouw.

Aangrenzend aan de woonkamer vinden we een eerste slaapkamer, deze geeft toegang tot het terras gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer kan ook omgevormd worden tot een ruimere leefruimte.

De hal leidt ons langs het apart toilet en de badkamer met inloopdouche en wastafel naar de voorzijde van het appartement, waar we de overige twee slaapkamers met balkon vinden.

Een echte opportuniteit voor wie op zoek is naar een ruim appartement op een zeer goede ligging als investering, voor eigen bewoning of ouders van studerende kinderen!

Op heden verhuurd.
Gemeenschappelijke kosten: 96 €/maand
Mogelijkheid tot het aankopen staanplaats aan 35.000 €

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte97 m²
Bruto vloer­oppervlakte97 m²
TuinNeen
Bouwjaar1848
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen652
EPC waarde202 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee