Centrum Gent – Instapklaar 3 slaapkamerappartement met terras in karaktervolle herenwoning.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be

Dit  appartement met 3 slaapkamers maakt deel uit van een stijlvol opgedeelde herenwoning met slechts 4 entiteiten en is te vinden op een boogscheut van de KouterCoupure en het Centrum van Gent.

Het appartement, gelegen in de Nederkouter, beslaat de volledige eerste verdieping en geniet van een warme, gezellige uitstraling. Dit in combinatie met het behoud van de originele allure van het herenhuis dankzij imposante plafondhoogtes, visgraat parketvloeren boogvormige deuren en authentieke glaspartijen

We betreden het appartement langsheen een inkomhal die toegang geeft tot een centraal gelegen volume, die plaats biedt aan de eetkamer. Deze centrale ruimte staat in verbinding met alle andere kamers van de eigendom.
 
De uitgeruste keuken, staat in verbinding met de eetkamer, die op haar beurt in verbinding staat met de ruime leefruimte.
De grote raampartijen en de hoge plafonds zorgen enerzijds voor een lichtrijk geheel en bevestigen het authentiek karakter van het gebouw.
 
De hoofdslaapkamer met balkon en bureau situeert zich aan de voorzijde van het appartement.
Verder vinden we nog twee slaapkamers, deze geven beide toegang tot het terras gelegen aan de achterzijde van het appartement. 

 
Tot slot vinden we een afzonderlijk toilet en een badkamer met douche/bad, wastafel en wasplaats.

Een echte opportuniteit voor wie op zoek is naar een ruim appartement op een zeer goede ligging als investering, voor eigen bewoning of ouders van studerende kinderen!
 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte114 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen794
EPC waarde189 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee