Centrum Gent. Impressionante, instapklare en energiezuinige herenwoning met 5 slaapkamers en ruime stadstuin.
 
Voor meer informatie, mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Deze karaktervolle woning bevindt zicht tussen Portus Ganda en Sint-Jakobs in een rustig gelegen straat.  De woning werd hoogwaardig en kwalitatief afgewerkt, met respect voor de authenticiteit die een herenhuis met zich meebrengt, en straalt een gevoel van tijdloze klasse uit.
 
De woning onderging een doordachte en kwalitatieve verbouwing waar o.a. grote raampartijen en vides zorgen voor een unieke uitstraling en veel natuurlijke lichtinval.

Een grote troef is het feit dat de woning beschikt over 5 slaapkamers, elk voorzien van hun eigen sanitair, een afzonderlijke bureauruimte, een kelder… en niet ter vergeten een ruime en aangename stadstuin. Samengevat, een uiterst praktische woning.

Indeling:
Niv 0: inkomhal met authentieke vloer, open keuken, eetplaats en leefruimte voorzien van parketvloer en toegang tot een aangename en zonnige stadstuin met terras. Gastentoilet, vestiaire en toegang tot de kelder.

Niv 1: ‘master-slaapkamer’ met op maat gemaakte dressing en bureau met toegang tot een ensuite badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. Een polyvalente, lichtrijke ruimte aan de achterzijde (bureau, logeerkamer, hobbyruimte…).

Niv 2: twee volwaardige slaapkamers, elk voorzien van een afzonderlijke douche, wastafel en toilet.

Niv 3: Een vierde en vijfde slaapkamer, ook elk voorzien van een afzonderlijke douche, wastafel en toilet. De vijfde slaapkamer is nog voorzien een extra mezzanine onder het dak.
 
Kortom, een buitenkans voor wie op zoek is naar een exclusief herenhuis met een perfecte balans tussen authenticiteit en hedendaags comfort en ruime tuin op een gegeerde ligging.

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte175 m²
Bruto vloer­oppervlakte276 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers5
Kadastraal inkomen1252
EPC waarde181 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreD
P scoreD
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee