Buitenkans! Unieke woning met zicht op het water op slechts 5 minuten fietsen van het historische centrum.

Bezoekaanvragen per mail via info@carloeggermont.be of voor meer informatie bel naar Alexander 0486/48.58.53

Op wandelafstand van het stadscentrum en gelegen in het verlengde van de Coupure, op de Zuidkaai, vinden we deze woning met een uniek karakter en smaakvolle en kwalitatieve afwerking.

De architectuur en inrichting van de woning is een uitmuntend staaltje design waar esthetiek naadloos samengaat met het nodige hedendaags comfort.

De woning bestaat uit drie bouwlagen die elk volledig zijn gerenoveerd met een bijzondere gevoel voor afwerking en materialiteit.

We betreden de woning via een aangename, brede inkomhal die de mogelijkheid biedt tot het plaatsen van de fiets. Aan de voorzijde vinden we een aangename voorplaats (eetruimte, leefruimte…) met aanpalend een tweede ruimte die op heden gebruikt wordt als leefruimte en toegang biedt tot een aangename buitenruimte.
Op het gelijkvloers vinden we nog een originele en kwalitatieve keuken waar de juiste balans tussen ruimtelijkheid en kleurgebruik werd gevonden.

Op het eerste verdiep vinden we 2 slaapkamers, een technische ruimte en een badkamer voorzien ligbad, wastafel, aansluitingen voor een douche en een toilet. Ook hier werd dezelfde frisse stijl doorgetrokken.

De bovenste verdieping geeft plaats aan een multifunctionele ruimte die open is gewerkt tot in de nok van het dak.

Als extra is de woning nog voorzien van een praktische (droge) kelder.

Kortom, dit is een opportuniteit voor wie op zoek is naar een instapklare en ietwat excentrieke woning op een gegeerde locatie. Ideaal voor young professionals, ouders van studerende kinderen, investeerders…
 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte82 m²
Bruto vloer­oppervlakte139 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers3
EPC waarde200 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee