Buitenkans! Instapklaar 1slpk-appartement in een karaktervolle, gerenoveerde burgerwoning in de nabijheid van het centrum van Gent.

Voor meer informatie mail info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Gelegen op fietsafstand van het centrum van de stad vinden we dit 1-slpk-appartement in een kleinschalig renovatieproject van een burgerwoning met het karakter van een herenhuis.

Het appartement is gelegen in een autoluwe straat waardoor het rustig wonen is en geniet een prachtig uitzicht dankzij haar ligging langs het water. Enkele andere troeven zijn een vlotte bereikbaarheid; de Bourgoyen, winkels en openbaar vervoer in de directe omgeving.

Een statige inkomhal brengt ons naar de eerste verdieping waar we dit lichtrijk appartement vinden.

We betreden het appartement langs een hal met plaats voor een vestiaire en een apart gastentoilet. Aan de voorzijde vinden we een trendy keuken voorzien van het nodige comfort en aanpalend de eetplaats en leefruimte. Hoge plafonds, parketvloeren en een prachtige lichtinval zorgen voor een uiterst aangename beleving.

Aan de achterzijde van het appartement vinden we een ruime slaapkamer met een ensuite badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche.

Op zoek naar een kwalitatief appartement of een goede investering?

Dit is werkelijk een buitenkans voor wie op zoek is naar een instapklaar en karaktervol appartement in een interessante prijsklasse!

 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte58 m²
TuinNeen
Bouwjaar1890
Aantal slaapkamers1
EPC waarde218 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee