Bijzondere woning met mooie tuin en fantastische ligging aan de Gordunakaai.

Deze woning onderscheidt zich door zijn ligging tussen de Patijntjestraat en de Gordunakaai. Een gegeerde uitvalsbasis op wandelafstand van het station Gent -Sint-Pieters en de Blaarmeersen. De woning werd steeds goed onderhouden, staat structureel in goede staat, maar vraagt een modern comfort. De gezinswoning biedt alvast veel mogelijkheden naar afwerking en ruimtelijkheid.

Het huis is gelegen op een perceel van 460m2 en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 220m2. De woning is bereikbaar langs de de voor- en achterzijde en beschikt over een inpandige garage en een eigen staanplaats.

Op het gelijkvloers vinden we de eetplaats, de keuken met bijkeuken, de woonkamer met veranda. Mits enkele ingrepen kunnen de ruimtes worden samengevoegd tot één lichtrijk geheel. Op de eerste verdieping vinden we een compacte bureauruimte, 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer. Tot slot vinden we nog een indrukwekkende ruimte onder de nok die veel mogelijkheden biedt. De woning heeft ook een compacte maar praktische kelder.

Samengevat, de perfecte opportuniteit voor wie op zoek is naar een goed gelegen woning met groot potentieel en tuin op een zeer gegeerde ligging.

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte220 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers5
EPC waarde612 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtJa