Bijzondere hoogwaardig gerenoveerde art-deco woning met stadstuin aan het Miljoenenkwartier

Uitzonderlijke interbellumwoning met stadstuin naar een origineel ontwerp Charles Hoge en hoogwaardig gerenoveerd door de internationaal gerenommeerde interieurarchitecte Hélèné Van Marcke.

De herenwoning, met ligging aan het Miljoenenkwartier, beschikt over een perceelgrootte van 230m2 en een bruto vloeroppervlakte van 374,7m2 inclusief kelder en garage. De woning onderging in 2017 een totale renovatie (dak, sanitair, elektriciteit, vloeren, ramen en schrijnwerk, etc.)
 
Deze bijzondere eigendom onderscheidt zich niet enkel door zijn stijl, karakter en afwerking maar beschikt eveneens over een praktische indeling en veel natuurlijke lichtinval. De woning met meerdere buitenruimtes (tuin en terras) geeft onder andere plaats geeft aan 4 volwaardige slaapkamers en twee ruime badkamers beiden voorzien van bad en douche.
 
De combinatie van wonen & werken is mogelijk door de beschikbaarheid van een multifunctionele (kantoor/praktijk) ruimte op het gelijkvloerse niveau. De woning beschikt ook nog over een praktische droge kelderruimte en twee autostaanplaatsen voor de woning. (EPC-score B na plaatsen van zonnepanelen, wachtleiding reeds voorzien)
 
Samengevat, een exceptionele woning en bijzondere opportuniteit door zijn stijl, ligging en mogelijkheden.

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte230 m²
Bruto vloer­oppervlakte374 m²
TuinJa
Bouwjaar1928
Aantal slaapkamers4
EPC waarde219 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee