Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be

Deze herenwoning met karaktervolle gevel heeft een uitstekende ligging. Op slechts enkele stappen bent u in het historisch centrum. Indien u eerder de rust wenst op te zoeken, bevindt zich juist om de hoek het heraangelegd Baudelopark en op een boogscheut Portus Ganda.
 
Naast de excellente ligging werd dit art-déco herenhuis recent gerenoveerd met het behoud van enkele originele elementen, o.a. de statige trappenhal, natuurstenen schouwen en origineel parketvloeren… Dit alles in combinatie met hedendaags comfort en technieken (o.a. domotica).
 
Via de authentieke inkomdeur in staal krijgen we toegang tot de royale inkomhal die plaats biedt aan een impressionante traphal, gastentoilet en vervolgens toegang biedt tot de woonkamer. De leefruimte, eetplaats en keuken vormen één open geheel. Vanuit de eetplaats heeft men toegang tot een eerste buitenruimte via op maat gemaakte stalen vouwramen die zorgen voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten.
 
Op het bordes vinden we aan de voorzijde van de woning een eerste kamer die op heden in gebruik is als bureauruimte.

Vervolgens biedt de eerste verdieping ruimte voor twee volwaardige slaapkamers, een aparte badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet met achterliggend toegang tot een dressing. Op dit verdiep bevindt zich eveneens een terras dat bereikbaar is via de hal en één van de slaapkamers. 

Op de tweede verdieping vinden we eveneens twee volwaardige slaapkamers met een aparte douchekamer. Toilet op de hal. Verder is een kitchenette die praktisch voorzien werd voor het toekomstig dakterras. Dit potentieel dakterras geeft een uniek en prachtig zicht over de stad. Visualisaties en plannen van dit dakterras kunnen op aanvraag verkregen worden via ons kantoor.

Verder is de woning nog voorzien van een praktische garage, hoofdzakelijk voor fietsen, en volledig onderkelderd (droog).

Samengevat, een uitzonderlijke opportuniteit voor wie op zoek is naar een hoogwaardig gerenoveerde herenwoning in combinatie met het behoud van authenticiteit en de mogelijkheid tot een uitzonderlijk dakterras op een zeer centrale ligging.
 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte110 m²
Bruto vloer­oppervlakte268 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen1373
EPC waarde259 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee