Architectuur. Hoogwaardig afgewerkt hoekappartement met parkzicht.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be

Het appartement is gelegen in één van de meest gegeerde lanen van Gent aan het citadelpark. Uiterst rustig gelegen en op wandelafstand van het centrum van Gent en het station Gent Sint-Pieters.

Een doordachte ruimtelijkheid die hand in hand gaat met kwalitatief maatwerk en een hoogwaardige afwerking zorgen voor een bijzondere beleving van dit appartement. Dit in combinatie met de toplocatie maken van dit appartement een unieke opportuniteit!

We betreden het appartement via een privatieve inkomhal voorzien van een vestiaire en gastentoilet. Als extra werd deze hal doordacht voorzien van een bureauruimte. Aanpalend vinden we een uitzonderlijke open ruimte die plaats biedt aan de keuken met een op maat gemaakte eettafel en genoeg bergruimte en aangename woonkamer. De gekozen materialen, de zichtbare betonstructuur, het kleurgebruik… maken van dit appartement een unicum.

Aan de andere zijde van de inkomhal vinden we de slaapkamer, ook voorzien van kasten op maat met een ensuite badkamer voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel. Ook is er een op maat gemaakte kast voorzien voor de wasmachine en de droogkast.

Als extra is het appartement nog voorzien van een kelderberging en een tweede privatieve berging die dienst kan doen als fietsenberging.

Samengevat, een unieke opportuniteit voor wie op zoek is naar een pand met een uitzonderlijke symbiose tussen architectuur, ruimtelijkheid en hoogwaardige afwerking.

Maandelijkse kosten: 97 euro/maand

Algemene staatGerenoveerd
Grondoppervlakte75 m²
Bruto vloer­oppervlakte75 m²
TuinNeen
Bouwjaar1971
Aantal slaapkamers1
EPC waarde226 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee