Architecturale woning, ontworpen door Atelier Vens Vanbelle, met aangename stadstuin op fietsafstand van het centrum van Gent.
 
Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

De woning is gunstig gelegen en ligt op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Gent en op een boogscheut van het recreatiecentrum ‘Rozebroeken’, Campo Santo en verschillende parken. Tevens is de woning vlot bereikbaar en een vlotte connectie met het openbaar vervoer (bus, trein…).

Woning ‘T&I’ is een woning met een uitzonderlijke ruimtelijkheid die emotie opwekt op alle vlakken.
Het gebruik van doordachte materialen zoals ruw walnootkleurig hout, cederhouten plafonds en gepolijste cementvloeren in combinatie met een eigenzinnige visie op wonen maken van deze woning een uniek pand.
 
De originele woning onderging een drastische transformatie van een huis naar een ‘huis in een huis’. Een zorgvuldig plan en ruimtelijke schikking zorgen voor een artistieke benadering inzake de beleving van de woning.

We betreden de woning langs een praktische inkomhal met plaats voor de fiets, wasmachine en droogkast. Vervolgens betreden we het ‘huis in een huis’ langs een tweede hal met gastentoilet. In dit volume vinden we een ruime semi-open keuken. Vanuit de keuken hebben we zicht op de eetplaats en de leefruimte.
De leefruimte geeft toegang tot een bijzonder aangename tuin langs een groot schuifraam.

Op de eerste verdieping vinden we een eerste ruime slaapkamer met achterliggend een compacte bureauruimte, ideaal voor thuiswerk. Doordachte raampartijen zorgen voor een lichtrijk geheel.

De tweede verdieping geeft plaats aan een tweede ruime slaapkamer met aanpalend de badkamer voorzien van toilet, wastafel, ligbad en inloopdouche.

Samengevat, een ware opportuniteit voor wie op zoek is naar een woning met een eigen karakter op een goede ligging!

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte160 m²
Bruto vloer­oppervlakte137 m²
TuinJa
Bouwjaar1920
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen590
EPC waarde134 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestNiet-destructieve asbestinventaris
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee