Deze karakterwoning werd in 2008 grondig gerenoveerd met een bijzonder gevoel voor esthetiek. Achter deze charmante gevel bevindt zich een modern interieur met prachtige lichtinvalruimtelijk gevoel en de perfecte balans tussen oud en nieuw

Reeds bij het betreden van de woning voelt men deze balans dankzij de epoxyvloeren in combinatie met de authentieke trap. 
De absolute “eye-catcher” is ongetwijfeld het geheel leefruimte met bibliotheek, volledig uitgeruste keuken met sculpturale keukenblok die de verbinding vormt met de eetplaats-leefruimte met aansluitend de gunstig georiënteerde stadstuin. Het gelijkvloers is een doordacht ontwerp om een maximaal ruimtegevoel te crëeren met zicht op de stadstuin dankzij de grote raampartijen.

De eerste verdieping werd enerzijds behouden met een ruime slaapkamer en anderzijds opnieuw grondig aangepakt met een designbadkamer met douche, toilet op het bordès. De tweede verdieping biedt opnieuw plaats aan een ruime slaapkamer momenteel in gebruik als bureau en een derde kamer aan de achterzijde.

Dit is een unieke kans voor wie belang hecht aan esthetiek en op een boogscheut van het centrum wil wonen!
 

Algemene staatGerenoveerd
Grondoppervlakte85 m²
Bruto vloer­oppervlakte132 m²
TuinNeen
Bouwjaar1918
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen675
EPC waarde146 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreD
P scoreD
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee