Architecturaal duplex appartement met bijzondere ruimtelijkheden, 2 slaapkamers en terras naar een ontwerp van Element Architecten – Centrum Gent.

Voor meer info mail naar info@carloeggermont.be

Dit architecturaal appartement situeert zich in Nieuwland nabij het industriemuseum, het vernieuwde baudelo-park… Een locatie gelegen in het midden tussen het historisch stadscentrum en het hippe DokNoord. Een omgeving waar tal van vooruitstrevende projecten verschijnen en mensen resoluut kiezen om te wonen!

Dit pand maakt deel uit van een kleinschalig en luxueus architecturaal project, waarbij “less is more” centraal staat. Het ontwerp kenmerkt zich door doordachte ruimtelijkheden, strakke lijnen en minimalistische uitstraling met uitgepuurde materialiteit.

We betreden het duplexappartement op het eerste verdiep langs een inkomhal met gastentoilet. Deze ruimte leidt tot een imposante open ruimte met ‘loft’ gevoel met een uitgepuurde lijnen– en zichtspel die plaats geeft aan een eetplaats, woonkamer en keuken.

De verschillende en imposante hoogtes gecombineerd met een zuivere materialiteit maken van deze ruimte een unieke beleving.

Achter de kastenwand zit de trap verscholen die ons leidt naar de tweede verdieping. Deze verdieping geeft plaats aan twee ruime slaapkamers die beiden toegang hebben tot het terras met zicht op de stad, een tweede apart toilet, de badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche en een praktische technischewasberging.

Kortom, op zoek naar een ruim appartement met buitenruimte en oog voor esthetiek?
Dan is dit een unieke opportuniteit om te wonen in een pand met tijdloze architectuur, gelegen op een gegeerde locatie op wandelafstand van het stadscentrum

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte162 m²
Bruto vloer­oppervlakte152 m²
TuinNeen
Bouwjaar2020
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen901
EPC waarde108 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreC
P scoreC
AsbestattestNiet-destructieve asbestinventaris
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee