Architecturaal duplex-appartement met 3 slpk’s en 2 ruime terrassen op een gunstige locatie nabij Historisch Gent.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Op wandelafstand het historisch centrum van Gent, het nieuw Gerechtsgebouw en de belangrijkste straten en pleinen van de stad vinden we dit karaktervol en architecturaal duplex appartement met 3 slaapkamers, een opp. van 140m2 en 40m2 terrassen.

We vinden dit gelijkvloers duplexappartement in een kleinschallige residentie die in 1998 werd gebouwd. Enkele troeven van het appartement zijn ruimtelijkheid, lichtinval en kwalitatieve matieralen.

We betreden het appartement langs een brede inkomhal met een afzonderlijk gastentoilet en plaats voor een ruime vestiaire. De hal leidt ons naar een aangename leefruimte (volle parket) en open keuken voorzien een ter plaatse gegoten betonnen werkblad en volle eiken fronten. Een doordachte ruimtelijkheid met een dubbele hoogte en open karakter zorgen voor een aangename lichtinval. Aanpalend aan de keuken krijgen we via een groot schuifraam toegang tot de eerste buitenruimte. Aan de voorzijde van het appartement vinden we een eerste ruime slaapkamer/bureau. Via deze kamer krijgen we toegang tot de technische-/wasplaats.

Op de eerste verdieping vinden we aan de voorzijde een tweede ruime slaapkamer en aan de achterzijde een zeer ruime derde slaapkamer met een afzonderlijke dressingruimte. Langsheen deze kamer krijgen we toegang tot het tweede zonrijke terras.
Op deze verdieping vinden we ook de badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel en een tweede afzonderlijk toilet.

Kortom, een doordachte lichtinval,ruimtelijkheid, kwalitatieve materialen, aangename buitenruimtes en een goede ligging zijn slechts enkele zaken die dit appartement een buitenkans maken!

Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.
Gemeenschappelijke kosten 92€/maand.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte180 m²
Bruto vloer­oppervlakte140 m²
TuinNeen
Bouwjaar1998
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen1115
EPC waarde280 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee