Appartement met twee slaapkamers, een stijlvolle totaalrenovatie, gelegen in de Historische binnenstad van Gent.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be

Op slechts enkele stappen van het Gravensteen en nabij de belangrijkste pleinen en straten van het centrum vinden we dit instapklaar en rustig gelegen appartement.

Bij de renovatie van het appartement werd enorm veel belang gehecht aan een uitgepuurde architectuur met strakke vormgeving, kleurgebruik en materialiteit. 
De gietvloer werd doorheen het gehele appartement doorgetrokken, die zorgt voor een uniform geheel. 

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een residentie met een beperkt aantal entiteiten. Bij het binnenkomen van het appartement hebben we een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Eveneens in de hal de badkamer met wastafel en inloopdouche. Eerste lichtrijke slaapkamer met op maat gemaakte kasten.

De leefruimte kunnen we indelen in een zitplaats en eetplaats. De grote raampartijen over de gehele breedte van de leefruimte zorgen voor een lichtrijk geheel doorheen het appartement. De keuken bereiken we via de leefruimte, bestaat uit duurzame materialen zoals inox werkblad en is voorzien van alle huishoudtoestellen.

Tweede meer dan volwaardige slaapkamer die wordt afgesloten met een op maat gemaakte stalen deur. Eveneens voorzien van op maat gemaakte kasten en biedt toegang tot het zonnig terras achteraan.

Als extra is het appartement voorzien van een praktische berging met plaats voor wasmachine en droogkast. 

Kortom, de opportuniteit voor wie op zoek is naar een centraal gelegen en stijlvolle uitvalsbasis. Het ideale rustpunt in het centrum van de stad.

Algemene staatGerenoveerd
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte97 m²
TuinNeen
Bouwjaar1972
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen884
EPC waarde108 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
G scoreB
P scoreB
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee