2-slaapkamerappartement met verbluffend uitzicht in het centrum van Gent 

Dit appartement biedt een uniek uitzicht op de Leie en Portus Ganda en zijn de perfecte uitvalsbasis in het centrum van de stad. Een echte buitenkans voor wie op zoek is naar een waardevaste investering of een eigen woonst met zicht op het water.

Het appartement beschikt over een bruto vloeroppervlakte van 92m2 en een praktische indeling. Belangrijke troef naast de ligging en het uitzicht zijn de twee volwaardige slaapkamers waarvan één kamer ook toegang biedt tot de tweede compacte buitenruimte voorzien van bergruimte. Centraal vinden we het toilet, de vestiaire en de badkamer. Aan de voorzijde vinden we de ruime eetplaats en woonkamer die voorzien zijn van een brede raampartij met panoramisch zicht op het park en het water. Vanuit de keuken heeft men ook toegang tot het zuidwest gerichte balkon. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een autostaanplaats.

Het appartement beschikt reeds over een goede EPC-score van 122 en mits enkele overzienbare opfrissingswerken kan er nog extra waarde gecreëerd worden. 

Dit appartement spreekt aan door zijn aantrekkelijke mix van prijs, locatie en potentieel. Een aantrekkelijk aanbod voor investeerders of eigen bewoning.

Algemene staatLicht op te frissen
Grondoppervlakte97 m²
Bruto vloer­oppervlakte92 m²
TuinNeen
Bouwjaar1981
Aantal slaapkamers2
EPC waarde122 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreB
P scoreC
AsbestattestDestructieve asbestinventaris
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee