Lichtrijk 2 slaapkamer appartement met grote terrassen gelegen op de 10de verdieping van een solide en goed onderhouden gebouw

Het appartement beschikt over een mooie lichtinval met een adembenemend uitzicht op de watersportbaan en de Gentse binnenstad. Het appartement vraagt 

We betreden het appartement via een centraal gelegen inkomhal die voorzien is van gastentoilet. Rechts vinden we een lichtrijke woonkamer die ook ruimte geeft aan de eetplaats. Aangrenzend bevindt zich de keuken met berging.

Zowel de keuken als de woonkamer geven toegang tot het zuidelijk georiënteerd terras, dit zorgt voor veel lichtinval doorheen de dag.  Aan de linkerzijde van het appartement vinden we twee slaapkamers die genieten van de ochtendzon. Deze delen een badkamer met wastafel, bad en douche.

Gelegen op wandelafstand van het stadscentrum en heeft een uitstekende bereikbaarheid naar verschillende uitvalswegen. Als extra vinden we in de directe nabijheid het openbaar vervoer, parkeergelegenheden, supermarkten en een tal van recreatiemogelijkheden in de omgeving van de watersportbaan. 

Kortom, zéér interessant als belegging voor ouders van studerende kinderen / investeerders of een eerste eigendom voor jonge starters dankzij de interessante prijsklasse nabij het centrum van Gent.

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte96 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde235 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee