Kwalitatief gerenoveerde, lichtrijke woning met 2 slaapkamers en stadstuin, op een boogscheut van centrum Gent.

Voor meer informatie: info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Deze recent gerenoveerde stadswoning met gezellige buitenruimte is gelegen in een rustige straat op fietsafstand van het historisch stadscentrum, de Bourgoyen, Watersportbaan… en bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer, scholen en winkels.

Een bijzondere troef van de woning is de uiterst praktische ‘garageruimte’ voor het opbergen van o.a. fietsen, moto, … en de mogelijkheid biedt om voor de woning te parkeren.

Gelijkvloers: inkomhal, praktische garage/beging, toegang tot kelder, leefruimte met maatkast, lichtrijke open keuken met eetplaats en toegang tot stadstuin.

Eerste verdieping: traphal, eerste ruime slaapkamer voorzien van ingebouwde kast, afzonderlijk toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en plaats voor wasmachine/droogkast.

Tweede verdieping: bijzonder ruime slaapkamer onder de nok van het dak voorzien van opbergkasten.

Kortom, een kwalitatief gerenoveerde woning in een aantrekkelijke prijsklasse! Een ideale uitvalsbasis voor wie wil wonen nabij het stadscentrum, een eerste woning voor young professionals of als investering voor studerende kinderen.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte95 m²
Bruto vloer­oppervlakte115 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen396
EPC waarde172 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee