Buitenkans! Architecturale woning, inclusief loods, met  enorm veel mogelijkheden op wandelafstand van de Bourgoyen.

Meer informatie via info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Deze woning met 4 slaapkamers en 268m2 bewoonbaar oppervlak heeft een architecturale eerlijkheid met een industrieel loft-gevoel. Het is gelegen op 10 minuten fietsen van het centrum van Gent en in de onmiddelijke nabijheid van het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen als een absolute troef.

Dit pand werd recentelijk compleet opnieuw gebouwd en heeft nog de mogelijkheid om de afwerking naar eigen hand te zetten.

We betreden het pand via een impressionate poort die ons toegang geeft tot enerzijds de inkom van de woning en anderzijds een doorgang tot aan de achterliggende loods. De oprit en doorgang zorgt ook voor meerdere parkeermogelijkheden.

Op de gelijkvloerse verdieping, die zich in casco staat bevindt en naar eigen wens kan worden afgewerkt, vinden we een polyvalente ruimte die kan dienen als handelsruimte, extensie van de woning… Het hoge plafond, de meerdere ramen zorgen voor een aangename beleving en connectie met de achterliggende tuin.

Achter de tuin vinden we een casco loods (dak reeds vernieuwd) met een oppervlak van 205 m2. Dit biedt enorm veel potentieel voor de combinatie van woon/werk maar ook tot het uitbereiden van de tuin met een Zuidwest oriëntatie.

Op de eerste verdieping vinden we achter een dubbele plafondhoge deur, één groot impressionante ruimte die plaats biedt aan de eet-, leefruimte en keuken. De stalen constructieve zichtbare elementen, zichtbare bakstenen wanden en polybetonnen vloer dragen bij tot een waar industrieel loftgevoel.

In de keuken en de traphal is er nog potentieel en afwerking vereist maar kan nog volledig naar eigen hand worden gezet. Verder vinden we aan de voorzijde van de woning nog een apart gastentoilet en praktische technische-/wasberging. De volledige verdieping geniet van vloerverwarming en een bijzondere lichtinval.

De bovenste verdieping geeft plaats aan vier aparte slaapkamers waarvan twee aan de achterzijde en twee aan de voorzijde. Centraal vinden we een badkamer afgewerkt in mortex met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Dankzij de achterliggende loods en de casco benedenverdieping is dit pand een unieke opportuniteit voor wie wonen en werken graag wil combineren.

Kortom, na de reeds uitgevoerde werken hebben we een solide, goed gebouwde basis met enorm veel mogelijkheden en ruimtelijkheid.
De ideale basis om een mooi verhaal te realiseren.
 

Grondoppervlakte410 m²
Bruto vloer­oppervlakte268 m²
TuinJa
Bouwjaar2022
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen2135
EPC waarde139 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee