Interessante opportuniteit! Verrassend architecturale rijwoning met uitgepuurde ruimtelijkheid op slechts 15 minuten van Centrum Gent.

(bezoekmoment en bijkomende info via info@carloeggermont.be – of bel Alexander 0486/48.58.53)

Deze karaktervolle woning werd zeer recentelijk compleet gerenoveerd (2020) en is de perfecte investering, starterswoning of uitvalsbasis voor studerende kinderen.

De woning maakt deel uit van de buurt Rabot-Blaisantvest en ligt op een boogscheut van onder andere de Elyzeese velden en het nieuwe tondelierpark.
Beter nog, op 15 minuten staat u in het centrum van Gent (Gravensteen, korenmarkt,…).

De centrale ligging nabij de technologiecampus Odisee en de goede bereikbaarheid met de fiets, wagen en openbaar vervoer in combinatie met de toekomstige ontwikkelingen bevestigen het huidige en toekomstige potentieel van de woning.

Achter de gevel van deze woning schuilt een grondige renovatie met als resultaat een verrassende ruimtelijkheid, materialiteit en uiterst praktische indeling.

Op het gelijkvloers vinden we een ruime open keuken met eetplaats met achterliggend een praktische bureauruimte voorzien van op maat gemaakte kasten die dienst kunnen doen als vestiaire, berging… Achterliggend vinden we een stijlvolle badkamer voorzien van ruime inloopdouche, wastafel en toilet. Als extra vinden we hier nog plaats voor een praktische berging met plaats voor wasmachine en droogkast.

Het karakter van deze woning zit hem in een uitgepuurde en eerlijke architectuur in combinatie met een goede afwerking en details. Mooie plafondhoogtes met zichtbare balken in combinatie met o.a. terrazzotegels die terugkomen in de spatwand van de keuken, de badkamer, opstap naar de buitenruimte…

De open trap brengt ons naar de eerste verdieping waar we de lichtrijke leefruimte vinden. Ook hier hebben we een mooie plafondhoogte met zichtbare balkenstructuur

Op de tweede verdieping vinden we de slaapkamer die open is tot in de nok. De houten afwerking van het plafond in combinatie met de vloerbekleding heeft de slaapkamer een warm en tijdloos karakter.

Kortom, ideaal voor wie op zoek is naar een unieke, grondig gerenoveerde en lichtrijke woning met buitenruimte, dichtbij het centrum van Gent in een aantrekkelijke prijsklasse!

Uiterlijk beschikbaar 01/09/2022
 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte40 m²
Bruto vloer­oppervlakte79 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers1
Kadastraal inkomen327
EPC waarde175 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee