Toplocatie – omgeving Sint-Pietersstation. Karaktervol en ruim (130m2) 2 slpk-appartement met buitenruimte en een prachtige op-maat-gemaakte bureauruimte.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Dit appartement, gelegen op de 1ste verdieping van een interbellum gebouw en naar de hand van architect J.M. Joris, is gelegen op de kruising van de Sportstraat en de Patijntjesstraat.

Hedendaags comfort gecombineerd met authentiek karakter is hoe we dit appartement het best kunnen omschrijven.

We betreden het appartement langs een ruime inkomhal met apart gastentoilet. De originele dubbele deur brengt ons in een naar een karaktervolle open woon- en eetplaats. Aanpalend vinden we een bureauruimte met een hoogwaardig afgewerkt, op maat gemaakt bureau-meubel met bibliotheek. In deze ruimtes ligt de oorspronkelijke visgraat-parket

De keuken is voorzien van al het nodige comfort en wordt er gekookt op een gasvuur en is voorzien van een extra bergruimte. Ook hier mogen we spreken over een karaktervolle ruimte.

Het appartement heeft 2 volwaardige slaapkamers, waarvan de master voorzien is van op maat gemaakte dressingkasten. Aansluitend aan de grote slaapkamer vinden we de badkamer met bad/douche, wastafel en toilet.

Verder is het appartement nog voorzien van een handige hal met heel wat bergruimte die ook plaats geeft aan  de wasmachine en droogkast. Via de inkomhal krijgen we ook nog toegang tot een charmant terras, groot genoeg voor een ‘frans tafeltje‘.

Kortom, een unieke kans voor wie op zoek is naar een sfeervolle woonst met gevoel voor ruimte en esthetiek, op een toplocatie.

Inclusief dubbele kelderberging en fietsenberging.

Algemene kosten:  210 euro/maand inclusief reservefonds

Beschikbaar tegen 15/09/2022

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte134 m²
Bruto vloer­oppervlakte130 m²
TuinNeen
Bouwjaar1937
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen976
EPC waarde264 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee