Kwalitatief gerenoveerde, instapklare woning met gezellige stadstuin, op fietsafstand van het centrum van Gent.

Voor meer informatie mail info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

In de nabijheid van de Rozenbroeken, verschillende parken waaronder het Bijgaardepark en het openbaar vervoer, vinden we deze recent gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en een gezellige stadstuin.

Na enkele architecturale ingrepen werd deze woning omgetoverd tot een unieke woonst, in een aangename straat met een zeer goede algemene bereikbaarheid.

We betreden de woning langs de inkomhal waar een voorplaats werd gecreëerd voorzien van een vestiaire en plaats geeft aan de fiets. Achterliggend vinden we de keuken met eetplaats en aan de achterzijde woonkamer. Een groot schuifraam zorgt enerzijds voor een aangename lichtinval en geeft toegang tot het terras en de zuidgeoriënteerde stadstuin.

Dit is een uiterst lichtrijke woning dankzij het doorzon-effect en het lange bandraam dat geplaatst werd tussen de achtergevel en de aanbouw.

De trap waaronder op maat gemaakte kasten werden voorzien brengt ons naar de eerste verdieping waar een open bureau ruimte vinden. Deze ruimte kan heel makkelijk omgetoverd worden tot een aparte eerste slaapkamer. Naast deze kamer vinden we de badkamer voorzien van een ligbad, een douche, toilet en wastafel. Hier is ook plaats voor de wasmachine.

Op het tweede verdiep vinden we de tweede ruime slaapkamer open tot in de nok.

Verder is de woning nog voorzien van handige en droge kelder.

Dit is een buitenkans voor wie op zoek is naar instapklare, karaktervolle en zeer kwalitatief gerenoveerde woning op fietsafstand van het centrum van de stad. Ideaal voor eigen bewoning, investering of voor studerende kinderen.

 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte80 m²
Bruto vloer­oppervlakte110 m²
TuinJa
Bouwjaar1914
Aantal slaapkamers2
EPC waarde118 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee