Centrum Gent. Multifunctioneel gebouw bestaande uit 70’s woning met kantoor en achtergelegen industrieel gebouw met architecturale uitstraling!
 
Deze goed gelegen site op 434m2 grond bevindt zich nabij het Elisabethbegijnhof – Nieuw Gerechtsgebouw en bestaat uit drie verbonden volumes:
 

  1. Postmodernistische woning (+/- 270m2)

Goed onderhouden jaren ‘70 woning met betonnen constructie bestaande uit een kantoorgedeelte op het gelijkvloers en een woonst met 4 slaapkamers op de eerste en tweede verdieping. Deze woning beschikt over een ruime kelder, lift over de drie bouwlagen en garage met doorrit naar achtergelegen atelier.
 

  1. Binnenkern (+/- 73m2 per plateau)

Een volume die de voorbouw met de achterbouw op twee niveau’s verbindt, bestaande uit bureau’s, stookplaats op het gelijkvloers en overdekt terras op de eerste verdieping. Ideaal om bijkomende garages te creëren.
 

  1. Achterbouw (+/- 360m2)

Een imposante betonnen constructie met aantrekkelijke hoogtes en sfeervolle dakramen bestaat uit een stockage/ laadplaats op het gelijkvloers en een lichtrijk atelier/ werkplaats op de eerste verdieping.
Deze site is geschikt voor diverse doeleinden; zoals kantoor, wonen, werkplaats, magazijn, … maar is in ieder geval de ideale plek voor de creatieve ondernemer met een oog voor esthetiek.

Deze prijs is een instelprijs, specificaties te bekomen via het kantoor op info@carloeggermont.be

 

Grondoppervlakte434 m²
Bruto vloer­oppervlakte0 m²
TuinNeen
Bouwjaar1971
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen2578
EPC waarde516 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee